• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08
<b>Notice</b>: Undefined variable: blog in <b>/home/deb74009n52/domains/uwprinter.nl/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/blog.tpl</b> on line <b>22</b>

Vijf tips waardoor je jouw vakantiekoffer nooit meer kunt verliezen!

De zomervakantie komt eraan en dat betekent dat velen van jullie op vakantie gaan naar een warm land om even lekker te genieten van de zon! Natuurlijk neemt u dan een koffer mee in het vliegtuig of moet uw koffer in de bagageruimte. Om uw koffer gemakkelijk weer te vinden, kunt u een kofferlabel aan uw koffer vastmaken.

Wat mag niet ontbreken op uw kofferlabel?

Hieronder zijn een vijftal tips op een rijtje gezet.

1. Wat moet op een kofferlabel?

Zorg er altijd voor dat je naam, emailadres en telefoonnummer duidelijk op het kofferlabel staan. Zo kunnen vliegtuigmaatschappijen onderscheid maken tussen een rustige passagier en een ongeduldige passagier, waar de andere wachtenden zich aan irriteren. Daarnaast kunnen andere passagiers u bereiken als u uw koffer verloren bent.

2. Denk aan uw privacy

Velen denken dat het handig is om uw straat en postcode op het label te plaatsen, maar denk aan uw eigen privacy. Door het weg te laten kunnen vervelende passagiers niet onverwachts bij u langs komen. Het enige wat nog erger is dan je koffer kwijt raken, is thuiskomen in een leeggeroofd huis.

3. Zorg dat er geen vlag op uw koffer staat

Opvallende koffers zijn een makkelijker doelwit voor passagiers met maar één doel, het beroven van uw koffer. Op een vliegveld kunt u dat beter voor u houden, zodat u niet een gemakkelijk doelwit wordt. Koffers met een speciale bedrukking vallen eerder op bij passagiers, met slechte intenties, en worden op dat moment eerder meegenomen.

4. Zorg voor bewijsstukken van uw koffer

Eigenlijk zou iedereen een foto en/of video moeten maken van de koffer, voordat het in de bagageruimte gaat. Hierdoor heeft u als passagier altijd bewijs dat het uw koffer is en heeft u een gedetailleerde beschrijving van de koffer. Hoewel velen denken het wel te kunnen onthouden, is een foto vele malen gemakkelijker. Daarnaast zijn foto’s gemakkelijker te delen via het internet of op uw social media-kanalen. Het is daarnaast goed om te weten wat de afmetingen van uw koffer zijn, dat is namelijk niet altijd goed te zien op een foto. Beeldmateriaal kan een heel vertekend beeld geven van de werkelijke afmetingen.

5. Verwijder onnodige stickers van uw koffer

Veel passagiers hebben de koffers beplakt met allerlei kleurrijke stickers. Dit kan voor verwarring zorgen bij het personeel van de vliegtuigmaatschappijen. Ook plakt het luchthavenpersoneel vaak een sticker met bestemming van de vlucht erop, deze moet direct bij thuiskomst verwijderd worden. Anders kunt u zo maar op een andere locatie aankomen, door de ontstaande verwarring.

Tags: kofferlabels