• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Bestelling en Levering

Wat zijn de levertijden?
De levertijden vindt u in de groene balk bij het product. Levertijden variëren van levering op dezelfde dag tot 9 werkdagen levertijd.

Wat houdt een same-day delivery in?
UwPrinter.nl biedt ook een same-day levering. Zo’n levering betekent dat klanten die op de dag van bestellen voor 09.00 of 10.00 uur wat bestellen het dezelfde dag nog bij de klant kunnen afleveren. Bij same-day delivery is het echter wel van belang dat het een privéadres is, waar iemand van 17.30 uur aanwezig is. 

Hoe werkt een spoedlevering?
Bij een spoedopdracht moeten de opdracht én de betaling voor 09.00 of 10.00 uur zijn verwerkt, zodat het product dezelfde avond nog kan worden geleverd. De spoedopdrachten gelden alleen voor Nederland.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Het is mogelijk een bestelling te annuleren als dit binnen 15 minuten na het bestellen gebeurt. U annuleert de bestelling door op uw persoonlijke pagina naar ‘mijn bestellingen’ te gaan, hier staat een knop met ‘bestelling annuleren’. Deze knop is niet langer zichtbaar als de bestelling in productie is genomen. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice, dan bekijken wij wat we alsnog voor u kunnen doen.

Wie bezorgt mijn bestelling?
DPD bezorgt uw bestelling als u een normale bestelling doet. Spoedbestellingen worden door bezorgd. Als uw bestelling via DPD ontvangt u per mail een track and trace code.

Een afwijkende bestelling?
Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier.

Worden producten blanco verzonden?
Alle bestelling worden blanco verzonden. U kunt dus gerust de bestelling rechtstreeks bij de klant laten afleveren.

Waarom krijg ik geen gegevens te zien bij het controleren van de track and trace code?
Uw bestelling is nog niet aangemeld bij DPD, in de meeste gevallen is de informatie zichtbaar vanaf 20.00 uur. Vind je na 20.00 uur geen informatie over uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Bij spoedleveringen kunt u het al vanaf 18.00 uur zien.