• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 22 06 21 40
<b>Notice</b>: Undefined variable: blog in <b>/home/deb74009n52/domains/uwprinter.nl/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/blog.tpl</b> on line <b>22</b>
datum: 22-11-2018

Een bedrukt Rolgordijn creëert dé unieke Uitstraling voor uw Bedrijf. Waarom? Lees het hier!

Je winkel of etalage ziet er overdags tiptop uit, met alle accessoires van dien. Gave posters, mooie roll-ups en misschien wel vette pandbelettering. Maar wanneer de zon op je winkel begint te schijnen, veranderd de aantrekkelijke etalage al snel in een afgesloten bunker. Dit is natuurlijk niet goed voor jouw reclame! Je moet gezien blijven worden, maar het moet ook een leefbare omgeving blijven voor jou en je werknemers.

Is dit een herkenbaar probleem voor jou? Geen zorgen, wij hebben een gave oplossing!

Je zult er vast nog nooit van gehoord hebben, laat staan dat je er stil bij hebt gestaan. Bedrukte rolgordijnen! Niet met een standaard printje of tekstje, maar gewoon met jouw eigen ontwerp, volledig gevormd naar de huisstijl die jij hanteert.

Ik hoor je al denken; wat moet ik in godsnaam op een rolgordijn bedrukken? Laat mij je een handje helpen. Zet er in elk geval geen essentiële informatie op zoals de openingstijden, dit is namelijk informatie die van alle tijden zichtbaar moet zijn voor de (potentiële) klant. Het zou niet echt handig zijn als jij net de rolgordijnen hebt ingerold, en hierdoor de klant voor een dichte deur laat staan.

Informatie die je wel op een rolgordijn kunt zetten zijn bijvoorbeeld de diensten of producten die je levert aan klanten. Maar om echt de aandacht te krijgen van je doelgroep, wil je direct iets bieden wat de kijker nodig heeft. Lopende acties van jouw bedrijf zijn daarom hét perfecte element voor op het rolgordijn, een echte aandachtstrekker!

Beurs

Maar kan ik een rolgordijn dan alleen gebruiken voor de etalage van mijn winkel? Nee. Denk creatief! Beurzen worden vaak binnenshuis enorm aangekleed, elk bedrijf wil zich van zijn beste kant laten zien waardoor er met veel geld wordt gesmeten. Het buitenaanzicht wordt echter vaak ongerept gelaten. Gebruik daarom bedrukte rolgordijnen om de potentiële klanten op een beurs al buiten het pand aan te trekken!

Zie je nou zelf al grote kansen om bedrukte rolgordijnen in te zetten voor jouw eigen organisatie? Klik dan hier om het perfecte rolgordijn voor jouw te bestellen. Wil je ook liever het ontwerp uitbesteden? Onze interne vormgevers kunnen een passend ontwerp maken voor jouw rolgordijn.