Alle categoriëen

Informatie

Texielframe

Opzoek naar een texielframe? Hier bij UwPrinter bieden wij u topkwaliteit voor een scherpe prijs. Ook is het frame verkrijgbaar in maten die uzelf kan uitkiezen. Het voordeel van een texielframe is dat je kan wisselen van doek!

Onze voordelen:

  • Top kwaliteit
  • Een unieke eyecatcher
  • Snel geleverd

Moment a.u.b. Message

Wat is een texielframe

Een texielframe is een combinatie van fullcolour print en een aluminium profiel. Het doek wordt gespannen door een pees wat hier aan vast zit. Zo krijg je een strakke en nette uitstraling. Het texielframe is bij ons los, en met peesdoek verkrijgbaar. Ook is het peesdoek los verkrijgbaar, zo kunt u makkelijk wisselen van doek in uw nieuwe texielframe.

Voordelen van een texielframe

Het grootste voordeel van dit frame is dat je het doek kan wisselen en dus kan wisselen van afbeelding. Ook is de print uitwasbaar en verkleurd deze niet. Het texielframe is bij UwPrinter verkrijgbaar met ledverlichting en het doek in verschillende soorten materiaal. Omdat het doek wordt gespannen zorgt dit voor een echt strakke en nette uitstraling. Perfect voor in uw kantoor of winkel!

Hulp nodig bij een opmaak?

Hebt u hulp nodig bij het opmaken van bestanden, of vindt u het moeilijk een keuze te maken uit ons ruime aanbod? Dan helpt onze klantenservice u graag verder met uw bestelling. Onze ontwerpers zijn vakkundig opgeleid en hebben enorme kennis en ervaring op het gebied van vormgeving, zij willen u maar al te graag helpen bij problemen!