Alle categoriëen

Informatie

Kussen (buiten)

Op zoek naar hoe u zich kan onderscheiden en op kan vallen? Vaak zit het in de kleine aanpassingen. Zoals gepersonaliseerde sierkussen voor buiten met uw logo, motto, print of foto! Dit geeft een unieke sfeer. U kunt bij UwPrinter het kussen compleet bestellen, de hoes en de vulling los van elkaar en alleen de hoes bestellen. Zo is het makkelijk te wisselen om binnen 5 minuten weer een hele andere sfeer te kunnen creëren!

Onze voordelen:

  • Verschillende materialen en garen
  • Snelle levering
  • Topkwaliteit
  • Keuze in verschillende maten
  • Verschillende kleuren rits

Moment a.u.b. Message

Kussens bij UwPrinter

Om u te kunnen onderscheiden van uw concurrenten hebben wij onze sierkussens die u zelf kunt opmaken in uw huisstijl. U heeft keuze uit verschillende soorten materialen, garen en maten. Ook hebben wij meerde stijlen in ritsen om zo de topkwaliteit levend te houden! Door onze snelle levering is het binnen een aantal dagen al bij u thuis geleverd!

Label toevoegen?

Wilt u een gepersonaliseerd label toevoegen? Dat kan bij UwPrinter! Dit zorgt voor een echte professionele uitstraling. Het label is gemaakt van hetzelfde materiaal als het kussen en zorgt dus voor een mooi geheel.

Hulp nodig bij het ontwerp of uw bestelling?

Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne Dtp’ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw eigen kussens en wij gaan direct voor u aan de slag!