Alle categoriëen

Informatie

Behang laten drukken

Behang laten drukken met ontwerp? Behang voor een eigen ontwerp of een zelfgemaakte foto aan de muur (zoals een foto op canvas). Het klinkt bijna onwerkelijk, maar dit is echt mogelijk bij Uwprinter. Wij kunnen behang bedrukken met een eigen foto, ontwerp of een ontwerp dat is gemaakt door een van onze grafisch vormgevers. Om het u nog iets makkelijker te maken worden de banen geleverd met 1 cm afloop aan beide zijden. Hierdoor kunt u ze over elkaar plakken en daarna doorsnijden.

Onze voordelen:

  • Een unieke eyecatcher
  • Top kwaliteit behang
  • Keuze uit twee soorten behang
  • Wij leveren ook behanglijm

Moment a.u.b. Message

TIPS EN IDEEËN OM BEHANG TE BEDRUKKEN

Niet alleen in huis is een zelf ontworpen behang uniek, ook op kantoren is een op uw huisstijl afgestemd ontwerp een echte eyecatcher. Door bijvoorbeeld het behang in de ontvangstruimte of kantine te laten bedrukken, geeft u het geheel een uitgesproken karakter van uw bedrijf. En van uw huis maakt u een thuis, met de mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten levensgroot aan de wand. Hebt u geen afbeelding, maar wel bepaalde wensen in uw hoofd? Geen probleem. Vertel ons uw ideeën en wij zoeken voor u de geschikte foto of maken voor u het geschikte ontwerp. Meestal hanteren wij een levertijd van 5 werkdagen en bij besteding van tenminste €100,- hanteren we gratis verzending.

WELK BEHANG DRUKWERK MOET IK KIEZEN?

Wij gebruiken het kwaliteitsbehang van Digimura. Voor het beste resultaat adviseren wij de Digimura Tactile 300 grams met een klassieke uitstraling. Dit komt door de strak geweven stof. Deze niet-reflecterend, romige afwerking verhoogt het contrast tussen de verschillende kleuren en geeft meer diepte aan de kleuren. De Digimura Tactile wordt vooral gebruikt voor retro afbeeldingen. De Digimura Tactile is een behangsoort die lang meegaat.

Bent u meer milieubewust? Kies dan de Digimura-RP Wallpaper 170 grams, dit is de lichtere en goedkopere versie en is milieuvriendelijk. Het behang bestaat voor 10 procent uit gerecyclede producten en is vervaardigd met 100 procent vernieuwde energie. Dit product is dan ook PVC-vrij. Het grote voordeel van dit behang is dat u het eenvoudig met water op de muur aanbrengt. Ook het verwijderen van het behang gaat met water. Digimura-RP Wallpaper 170 grams laat zich snel en makkelijk aanbrengen en verwijderen en is met name geschikt voor kortere duur. Meer informatie over papiersoorten kunt u vragen aan onze klantenservice. De productie gebeurd inhouse, zodat we snel alle behang kunnen drukken en leveren.

WILT U EEN ANDER BEHANGSOORT?

Al onze producten zijn uitvoerig getest op prestatie en geschiktheid. Gaat u voorkeur toch uit naar een behangsoort die niet in ons assortiment is opgenomen, dan is dat geen probleem. Neem gerust contact op met ons en wij kijken wat we voor u kunnen doen. En vindt u het lastig een keuze te maken? Bij Uwprinter kunt u uiteraard een sample aanvragen van onze soorten behang voor eigen gebruik.

WAT KUNT U NOG MEER BESTELLEN IN PLAATS VAN BEHANG?

Om uw interieur helemaal af te maken kunt u ook spandoeken, vlaggen, kalenders, kaarten, lampenkappen, boeken, canvassen of kussens laten drukken. Wij leveren behang tegen een lage prijs. Ons behang is van topkwaliteit en gaat jaren mee. U kunt kiezen uit twee behangsoorten. Uiteraard helpen we u ook graag als u voorkeur uitgaat naar een ander papiersoort. Uwprinter helpt u met het ontwerpen van uw perfecte behang! Voeg snel behang toe aan uw winkelmandje en vergeet niet behang te bedrukken met onze behanglijm! UwPrinter heeft alles in huis voor het perfecte behang, bestel daarom snel bij UwPrinter.nl! Voor inspiratie, nieuws en tips bekijk dan de Uwprinter.nl blog!

BESTEL UW BEHANG DRUKWERK WIJ GAAN VLIEGENSVLUG VOOR U AAN DE SLAG!