Alle categoriëen

Informatie

Makelaarsbord

Is het weer eens tijd om wat meer reclame te gaan maken voor uw bedrijf? Kies dan voor de makelaarsborden bij UwPrinter! Deze staan ook wel bekend als raamborden of V-borden. Ze zijn erg opvallend, weerbestendig en zelfs herbruikbaar. Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle levering en topkwaliteit!

Onze voordelen:

  • Snelle levering
  • Topkwaliteit
  • Scherpe prijzen

Moment a.u.b. Message

Makelaarsborden bij UwPrinter

De borden worden bevestigt op ramen of op andere gladde ondergronden door middel van dubbelzijdig tape of met zuignappen. Ook bieden wij de optie om het raambord contour te snijden. Hier kan u uw eigen vorm ontwerpen en snijden wij het bord volgens de contouren in het aangeleverde bestand.

Makelaarsbord toch niet wat u zoekt?

Met de topkwaliteit van UwPrinter weet u zeker dat uw buitenreclame zo goed mogelijk gerealiseerd word. Is een makelaarsbord toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem! Bij UwPrinter hebben wij onder de categorie ‘buitenreclame’ waanzinnig veel soorten reclame opties beschikbaar! Heeft u wel eens gedacht aan een kioskvlag, mastvlag of vlaggen eigen formaat!? Ook leveren wij spandoeken, reclalmeborden, bouwborden en nog veel meer! Of als u onderscheid wilt maken kunt u ook kiezen voor parasols, buitenkussens of zelfs met een tarp. Zo hebben wij bij UwPrinter een ruim assortiment en voor ieder wat wils!

Vragen over opmaak of bestelling?

Met een uniek design maak je het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne Dtp’ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw makelaarsbord nu en we gaan direct voor u aan de slag!